Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κερκυραίων Πρωτοβουλία: Σημαντική ανακοίνωση και Σημεία συλλογής πλαστικών καπακιών




  Το Δ.Σ της ''Κερκυραίων Πρωτοβουλία'' αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας με τη μεταφορική εταιρεία «Κερκυραϊκό Κέντρο Μεταφορών & Μετακομίσεων Π. Αγάθος»  που σχετίζεται με τη δράση συλλογής και μεταφοράς πλαστικών καπακιών.
 Οι λόγοι της απόφασης σχετίζονται με διαπιστωμένες πρακτικές και ενέργειες, οι οποίες δεν συνάδουν με τις αρχές του εθελοντισμού όπως εμείς τις αντιλαμβανόμαστε και τις ορίζουμε ως ομάδα. Ευχαριστούμε τον κύριο Αγάθο για την έως τώρα συνεργασία.
 
   Η  δράση συνεχίζεται κανονικά, ο χαρακτήρας της παραμένει εθελοντικός, ποτέ οικονομικός και ο σκοπός της σταθερά ο ίδιος. 

   Θέλουμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή όλων καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο ορισμένοι συμπολίτες μας, εκμεταλλευόμενοι ίσως την αναγνωσιμότητα που τους προσέφερε η συγκεκριμένη δράση, λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης του κοινού, να επιχειρούν να επωφεληθούν οικονομικά απ’ αυτήν.
 
   Πάγια πεποίθηση μας είναι πως ο εθελοντισμός και η εθελούσια προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο δεν μπορεί να αποτελεί εμπορική συναλλαγή και για το λόγο αυτό απορρίπτουμε κάθε τέτοια ενέργεια παρότι αυτή δεν συνιστά άνομη πράξη.

Προσωρινά έως ότου βρεθεί ένας χώρος, τα νέα σημεία συλλογής πλαστικών καπακιών είναι τα καταστήματα: EcoPrint (Ιουλίας Ανδρεάδη 6) - Τηλ. Επικ. 26610 20302 και Love Eat (Ιουλίας Ανδρεάδη 6) - Τηλ. Επικ. 26610 33191 Καθώς και στα τηλέφωνα: 6984684715 6937255366 (Απογευματινές ώρες)

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ της Κερκυραίων Πρωτοβουλία

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    E-Mail: info@secukredit.com
    Website: http://secukredit.com/demande-de-pret/

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή